restaurant lekker nieuwkoop
Hotel Jachthaven Nieuwkoop ZoetWater.
Hotel Camping Op t Water. Overnachten in Nieuwkoop. Ons kleinschalige knusse hotel beschikt over 5 standaardkamers en 2 comfortkamers. De comfort kamers zijn groter dan de standaard kamers en hebben een fantastisch uitzicht over de Nieuwkoopse plassen. Alle kamers zijn voorzien van twee losse bedden en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Elke kamer beschikt over kabel tv en een gratis WIFI verbinding. Wij zijn centraal gelegen in het Groene Hart.
LKKR, Nieuwkoop Restaurantbeoordelingen Tripadvisor.
40, 66 beoordelingen. 2 van 14 Restaurants in Nieuwkoop. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar 2018. Nederlands, Europees, Midden-Europees. Alle gegevens weergeven. Locatie en contact. Reghthuysplein 17, 2421 BE Nieuwkoop Nederland. 31 172 579 111. Deze vermelding verbeteren. Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Ja Nee Weet ik niet zeker. Heeft dit hotel een volledige bar? Ja Nee Weet ik niet zeker. Biedt dit hotel gratis wifi aan? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor brunch? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit een café? Ja Nee Weet ik niet zeker. Is dit restaurant geschikt voor plaatselijke gerechten? Ja Nee Weet ik niet zeker. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant?
Restaurant Tijsterman Heerlijk Delen.
Al ruim 80 jaar is ons familiebedrijf een begrip in Nieuwkoop. Kom genieten met vrienden en familie in ons restaurant de Hooiberg of op ons mooie terras direct aan de plas. Ook dat kan bij de familie Tijsterman! De Stee en de Deel lenen zich hier uitstekend voor van 10 tot 250 personen. Vergaderen of een bedrijfs bijeenkomst? Dat kan bij Tijsterman. U kunt met uw bedrijf terecht in onze ruimtes, de Deel, de Stee of ons overdekte terras de Serre. De Deel leent zich vooral voor grotere bijeenkomsten en in de Stee kunt u terrecht met een kleine groep van 10-250 personen. Met de Serre richten wij ons op het buiten gevoel, maar dan wel lekker overdekt!
Eetcafé t Vliegend Paard Nieuwkoop. Openingsuren.
Het is een prima gebied om bijvoorbeeld te vissen of te varen met uw boot en in de winter een schaatstocht te houden. Nieuwkoop is zeker de moeite waard om eens naar toe te komen en daarbij mag een bezoek aan Eetcafé t Vliegend Paard natuurlijk niet ontbreken!
Genieten is het beste recept LKKR Eten Drinken.
Bij LKKR eten drinken heten wij u van harte welkom in het hart van Nieuwkoop. Een kopje koffie, lunch of een uitgebreid diner, aan het dorpsplein met passantenhaven nemen we u mee op een avontuur door de seizoenen. In het zomerseizoen kunt u bij ons genieten van de zon op ons ruime terras met de mooiste verse producten van het land of uit de zee.

Contacteer ons