restaurant lekker nieuwkoop
Hotel Jachthaven Nieuwkoop ZoetWater.
Hotel Camping Op t Water. Overnachten in Nieuwkoop. Ons kleinschalige knusse hotel beschikt over 5 standaardkamers en 2 comfortkamers. De comfort kamers zijn groter dan de standaard kamers en hebben een fantastisch uitzicht over de Nieuwkoopse plassen. Alle kamers zijn voorzien van twee losse bedden en hebben een eigen badkamer met douche en toilet. Elke kamer beschikt over kabel tv en een gratis WIFI verbinding. Wij zijn centraal gelegen in het Groene Hart.
LKKR, Nieuwkoop Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Leuke kaart met leuke prijzen. Ik had als voorgerecht als hoofdgerecht genoemd mosselen dacht iets van 12, en als hoofdgerecht lekker vittello tonato iets van 9. Leuke omgeving ook zo aan het water. 7 nuttige stemmen. Beoordeeld op 24 februari 2016 via mobiele applicatie. Kom hier zo graag.vooral in de zomer. prachtig terras aan de Nieuwkoopse plassen. echt overheerlijk eten.goed verzorgd. super vriendelijke bediening. Echt helemaal superrr. Bedank Linda H. 15 nuttige stemmen. Prachtige plek, mooie en lekkere creaties." Beoordeeld op 12 december 2015. We hebben hier gegeten met 10 personen. Een huiselijk" restaurant met nog wat ruimte tussen de tafels. Het eten was voortreffelijk, vriendelijke bediening. Wel wat warm bij de loeiende haard, maar deze werd later wat lager gezet. We gaan hier zeker nog vaker terug. Lijkt ons met name een prachtige locatie in de zomer. Lijst wordt bijgewerkt. Reizigers die LKKR bekeken, bekeken ook. Herberg de Hollandsche Leeuw. Eetcafe t Vliegend Paard. Restaurant Hotel de Watergeus. Alle restaurants in Nieuwkoop 12.
Restaurant Tijsterman Heerlijk Delen.
Wie aan Nieuwkoop of de Nieuwkoopse Plassen denkt, denkt aan restaurant Tijsterman. Al ruim 80 jaar is ons familiebedrijf een begrip in Nieuwkoop. Kom genieten met vrienden en familie in ons restaurant de Hooiberg. Wilt u komen genieten met een kleiner gezelschap in een besloten ruimte? Dan kunt u prima terecht in onze nieuwe ruimte de" Stee. Naar het restaurant.
Eetcafé t Vliegend Paard Nieuwkoop. Openingsuren.
Het is een prima gebied om bijvoorbeeld te vissen of te varen met uw boot en in de winter een schaatstocht te houden. Nieuwkoop is zeker de moeite waard om eens naar toe te komen en daarbij mag een bezoek aan Eetcafé t Vliegend Paard natuurlijk niet ontbreken!
Genieten is het beste recept LKKR Eten Drinken.
Lkkr eten drinken. Bij LKKR eten drinken heten wij u van harte welkom in het hart van Nieuwkoop. Een kopje koffie, lunch of een uitgebreid diner, aan het dorpsplein met passantenhaven nemen we u mee op een avontuur door de seizoenen.

Contacteer ons