vtm spoed afleveringen
Untitled Document.
Vanaf half Maart start op VTM het 10de seizoen van de populaire ziekenhuisserie Spoed. Wil jij de nieuwe afleveringen nu al bekijken? Op iWatch kan je terecht om de nieuwe reeks in exclusieve preview te bekijken! Nieuwe namen in het 10de seizoen zijn: Govert Deploige hoofdverpleger Wim, Nele Bauwens verpleegster Anne-Sofie, Amaryllis Temmerman verpleegster/ambulancier Femke en Sebastien De Smet verpleger Sam.
spoed afleveringen vtm.
Spoed Ik heb een lijst gemaakt met alle afleveringen van. Ik heb een lijst gemaakt met alle afleveringen van Spoed. Alle afleveringen waar geen kruisjes achter staan die zijn te zien op youtube op kanaal spoed-afleveringen en spoed afleveringen. Alle afleveringen waar kruisjes achter staan die heb ik niet kunnen vinden op youtube maar de meeste afleveringen zijn nog wel te zien op www.uitzendinggemist.nl. Spoed Seizoen 8 Aflevering 5 VTM YouTube.
bol.com Spoed Afl.153-160 Dvd Dvd's.'
je kunt de afleveringen appart kijken maar ook achterelkaar Helaas is er geen kort stukje meer van wat er is gebeurd in de vorige aflevering VORIGE WEEK. en ook niet meer van wat er gebeurd VOLGENDE WEEK. zet je schrap voor ongelukken, patienten, operaties, en Privéleven in deze box van SPOED.
Spoed geen imitatie van Amerikaanse series Gazet van Antwerpen.
Dokter Luc Beaucourt, directeur van de spoedafdeling van het Antwerpse UZ, heeft hen hierin bijgestaan." In de studio werd een spoeddienst nagebouwd met een onthaal en twee interieurs van geneesheren. Ongevallen, branden, huizen en appartementen. Spoed, nieuwe Vlaamse ziekenhuisserie, 18 afleveringen van 50 minuten. Vanaf 24 januari op VTM.
Online platformen VRT en VTM populairder dan ooit, maar waar. Het Nieuwsblad.
Foto: VRT, Eyeworks, Thomas Nolf. Online kijken naar VRT en VTM is populairder dan ooit. VRT NU is intussen bijna drie jaar online en telt al 25, miljoen gebruikers. VTM GO kwam er pas in april, maar ziet het aantal gebruikers in sneltempo groeien naar bijna 900.000.
Spoed VTM.
Ruzie op de werkvloer in Spoed. Ruzie op de werkvloer in Spoed. Kijk live, uitgesteld of gewoon lekker bingewatchen. VTM GO is het gratis videoplatform met de beste Vlaamse programma's.' Ontdek VTM GO. Heb je een vraag? Route naar VTM.
Matteo Simoni Wikikids.
2007 Spoed VTM, als Lionel in de aflevering De verloren zoon. 2008 Vermist VT4, in de aflevering Baby Alisha. 2008 Happy Singles VTM, als Nick in de aflevering Geen orgasme, geld terug. 2009 Sinteressante dingen Ketnet, als verliefde student in aflevering 5. 2010 Witse één, als Thomas Nackaert in de aflevering Jelle. 2010 Zone Stad VTM, als Kevin Peeters in de aflevering Koud geserveerd. 2010 Dag Nacht: Hotel Eburon VTM, als Andrea in aflevering 9. 2011 Code 37 VTM, als Kurt Heremans in de afleveringen De oase deel 1 en De oase deel 2.
De Serie SPOED Moet Terug Komen Berichten Facebook.
deel deze post OPENBAAR anders zien wij het niet. Bij 1000 likes worden de dvd's' onder 2 winnaars bekend gemaakt.; De Serie SPOED Moet Terug Komen. 25 februari 2018. Stel dat spoed niet gestopt was en nieuw seizoen kwam hoe zouden ze dan verder gaan? Het einde was dat Filip, Iris ten huwelijk vroeg. en dat Iris hem vertelde dat ze zwanger van hem was. Adoptie kindje van Dokter Hofkens en Mel. Natuurlijk is er meer gebeurd. maar hoe zou de 1e aflevering van seizoen 12 er uit zien? De Serie SPOED Moet Terug Komen. 21 februari 2018. Kijken jullie spoed ook steeds weer opnieuw wel met wat maanden er tussen natuurlijk; welke aflevering vond jij het spannends? De Serie SPOED Moet Terug Komen. 16 januari 2018. Hoe vind je het dat spoed weer terug is op tv in België? De Serie SPOED Moet Terug Komen. 16 november 2017 Sneek, Nederland. Spoed word vanaf morgen weer uitgezonden bij VTM om 1430: het zijn wel oude afleveringen en voor de Nederlanders die kunnen het op internet terug kijken op https//vtm.be/.:
De Mol.
De Mol Seizoen 6 Aflevering 9. De Mol Seizoen 6 Aflevering 8. De Mol Seizoen 6 Aflevering 7. De Mol Seizoen 6 Aflevering 6. Herbekijk en schrijf je in. Alle afleveringen van De Mol. De Mol Seizoen 6 Aflevering 9.
CV Film De website van wimserlie!
Middenrol tigtal afleveringen. De makelaar VTM. Regie Poljo de Pimentel. Regie Hans Scheepmaker. Regie Poljo de Pimentel. TV serie Russen kleine rol. Spoed VTM kleine rol. Film Amazone kleine rol. Film Kameleon II kleine rol. Kaat Co VRT kleine rol.

Contacteer ons