spoed afleveringen seizoen 2
De verloren zoon gemist? Start met kijken op NPO Start.
Terwijl Nick gedesillusioneerd langs de Duitse autobahn struint, wordt John Roest met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Terwijl Nick gedesillusioneerd langs de Duitse autobahn struint, wordt John Roest met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar artsen vechten voor zijn leven. Beiden herinneren zich de momenten die geleid hebben tot hun onvermijdelijke breuk. Deel deze pagina. 1 Za 10 aug 2340.: Een kogel kop je niet weg. 2 Zo 11 aug 0030.: Pijn is je vriend. 3 Zo 11 aug 0120.: 4 Zo 11 aug 0210.: De verloren zoon. 5 Za 17 aug 2355.: De Punchbag van Joe Frazier. 6 Zo 18 aug 0040.: 7 Zo 18 aug 0130.: 8 Zo 18 aug 0220.: Compilatie Rino seizoen 2.
WikiZero Spoed televisieserie.
Eind mei 2012 werden de afleveringen van Spoed weer herhaald, dit keer in de namiddag. Sinds april 2013 kwamen de afleveringen in etappes op dvd. Sinds 17 november 2017 wordt Spoed heruitgezonden op VTM vanaf seizoen 1. Zie Lijst van afleveringen van Spoed voor het hoofdartikel over dit onderwerp.
Spoed seizoen 2 Wikipedia.
Spoed seizoen 2. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Reeks 2 van Spoed werd voor de eerste keer uitgezonden tussen 28 augustus 2000 en 11 december 2000. De reeks telt 16 afleveringen. 2 Vaste gastacteurs.
Helden van Hier In de Lucht Videoland.
1: Helden van Hier: in de Lucht. De MUG-helikopter landt op het strand. Een jongen is in ondiep water van een boot af gedoken en op zijn hoofd terecht gekomen. Sophie rukt uit na een oproep over een kind dat kokend water over zich heen heeft gekregen. 2: Helden van Hier: in de Lucht. De MUG-helikopter landt op de snelweg om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Dokter Joris en verpleger Peter zetten alles op alles om een drenkeling te redden uit het water. 3: Helden van Hier: in de Lucht.
Kijk tv op jouw manier Stievie.
TV-serie Trauma Centrum seizoen 2 Catharina Ziekenhuis.
In maart vormde het ziekenhuis al het decor voor deze serie. De nieuwe afleveringen van Trauma Centrum worden vanaf maandag 13 november elke werkdag om 20.00 uur uitgezonden op SBS6. Het Catharina Ziekenhuis is in Nederland namelijk een belangrijk verwijscentrum voor patiënten met hart en vaatproblemen en voor patiënten met kanker. Promo's' en leader. Promo Trauma Centrum Endeldarmkankeroperatie. Promo Trauma Centrum Alternatieve narcose. Promo Marlou Trauma Centrum. Promo Kris Trauma Centrum. Promo Tom Trauma Centrum. Leader Trauma Centrum. Bij het filmen stond de privacy van de patiënten, hun naasten en zorgverleners voorop. Voordat de camera ging draaien, kregen patiënten en zorgverleners altijd de vraag of ze mee wilden werken aan Trauma Centrum. Alle patiënten en zorgverleners die in de nieuwe tv-reeks voorbij komen, hebben toegestemd met de opnamen en het uitzenden ervan. Bekijk de uitzendingen. De zorgprofessionals die gevolgd zijn in seizoen 2.
TV-serie Team Spoedeisende Hulp Medisch Spectrum Twente.
Hoe verwerk je minder leuke gebeurtenissen? Op de Spoed Eisende Hulp afdeling van een ziekenhuis weet je nooit hoeveel patiënten er op welk tijdstip, op welke manier ambulance, traumahelikopter of eigen vervoer, met welke gezondheidsproblemen binnenkomen. Het werken op de SEH vraagt om veel kwaliteiten zoals stressbestendigheid, flexibiliteit, brede kennis en kunde, oor en oog voor de patiënt, snel kunnen nadenken en handelen en goed kunnen samenwerken. Onze SEH-artsen, verpleegkundigen en secretaresses werken 24/7 nauw samen om zo snel mogelijk de oorzaak van het gezondheidsprobleem te achterhalen en de juiste behandeling te kunnen starten. Met als doel de patiënt en zijn/haar familieleden in een onzekere periode zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij werkt het team samen met andere afdelingen binnen ons ziekenhuis. Maar ook met huisartsen, ambulancediensten, helikopterdiensten en thuiszorginstellingen. Allemaal onderwerpen die tijdens de opnames en gesprekken aan bod komen. Kortom een unieke kans om een kijkje in de keuken van onze SEH te nemen! Het televisieprogramma bestaat uit 10 afleveringen.
The Resident FOX TV De officiële website van FOX in Nederland.
De ex van Kit wordt met spoed de SEH binnengebracht. Atlanta wordt getroffen door een zware sneeuwstorm. Mina moet zonder de hulp van The Raptor het leven redden van een jonge vader, terwijl Kit en Bell noodgedwongen op de kinderen van de man passen.
Spoed Seizoen 1 Online kijken VTM GO.
Jos Blijlevens doet zijn reputatie van rokkenjager weer alle eer aan wanneer hij de ingegroeide teennagel van een knappe studente moet verzorgen. De stage van Kris Jamaer zit er bijna op. Ze voelt er veel voor om vast op de spoedafdeling te werken en ze is dan ook razend benieuwd naar de evaluatie van diensthoofd Luc Gijsbrecht. Beschrijving volledig leesbaar Beschrijving getrimd. Spoed toegevoegd aan Mijn lijst. DPG Media NV Mediaplein 1 2018 Antwerpen RPR Antwerpen nr. Het bekijken van video's' is enkel beschikbaar in de app of op desktop.
RTL XL.

Contacteer ons